web counter

Despre noi

Despre brandul Herbalife

Herbalife a fost fondat in 1980, fiind o companie de top care activeaza in domeniul Wellness oferind totodata solutii pentru un stil de viata sanatos indiferet de varsta sau sex.

Produsele si programele noastre ofera solutii pentru:

- controlul greutatii

- nutritie personalizata

- nutritie externa si ingrijire personala.

Produsele inovatoare herbalife au fost dezvoltate de oameni de stiinta, doctori si nutritionisti, pentru a putea raspunde nevoilor dumneavoastra personale privind domeniul Wellness.

Formulele produselor herbalife sunt inspirate din natura, fiind concepute pentru a facilita starea de bine si sanatatea pe termen lung. Echipa de cercetatori asigura dezvoltarea produselor herbalife prin testari si cercetari stiintifice, astfel incat calitatea produselor herbalife sa se ridice la cele mai inalte standarde.

Marca Herbalife este prezenta in peste 70 de tari din lume (printre care si Romania), avand aproximativ doua milioane de distribuitori independenti.

Despre site-ul nostru

Site-ul prezent este inrolat in reteaua distribuitorilor independenti Herbalife.

Prin aceasta "punte online" dorim sa va oferim sprijinul de care aveti nevoie pentru cunosterea produselor Herbalife si oferirea unor programe individuale (in functie de necesitatile dumneavoastra).

Atunci cand veti fi pregatiti sa va schimbati viata, vom fi mandri sa va sprijinim in fiecare etapa: cunoastere, testare, urmarea unor diete zilnice.